Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.5
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

9.3
Anna Węgrzynowska, 17-03-2019

super apartament.czysciutko i wygodnie. właściciel bardzo miły i konkretny. świetny pobyt. żadnych problemów.polecam.

10.0
Marcin, 30-09-2019

Wakacje spedzone z rodzina i dwojka dzieci (1 i 4 lata) we wrzesniu. Apartament bardzo czysty i zadbany, bardzo dobrze wyposazony (pralka, zmywarka, mikrofalowka, telwizja satelitarna, przenosne lozeczko dla dziecka itd.). Dla gotujacych dobrze wyposazona kuchnia. Na terenie kompeksu silownia i basen dostepne dla gosci. Bardzo dobra komunikacja z wlascicielem i zarzadca. Wszystko dokladnie wyjasnione, szybka obsluga i to w milej atmosferze. Szczerze polecam Marcin

10.0
Dominika Zielińska, 15-01-2020

Ciche, przytulne, urocze, lecz jednocześnie nowoczesne i świetnie wyposażone mieszkanie, nieopodal morza, w miejscowości latem stworzonej do dobrej zabawy i plażowania, a w chłodniejsze dni do wdychania pełną piersią świeżego powietrza i cieszenia się miłymi wieczorami przy lampce wina, w zacisznym mieszkanku, po dniu spędzonym z naszym wspaniałym Bałtykiem. Gorąco polecam.

9.8
Ania M., 22-04-2020

Wyjazd nad morze z dzieckiem do takiego miejsca jak apartament Morska Bryza - sama przyjemność? serio, to możliwe - nawet z dzieckiem ♥ Niepotrzebnie braliśmy z mężem pół bagażnika zabawek, łóżeczko turystyczne, książeczki i inne przybory dla 2.5latki. W apartamencie było dosłownie wszystko. Córka w nosie miała swoje zabawki gdy zobaczyła, jakie skarby skrywa szafa;). Prócz wyposażenia dla najmłodszych apartament ma wszystko czego dusza zapragnie (A nawet ciało - książki 50 twarzy Greya na miejscu: D). Zmywarka, okap, meble na wymiar - wysoki połysk, płyta indukcyjna, toaleta z wentylacją, duży prysznic (spokojnie wejdzie dwoje ludzi - przetestowane: D), wszystko urządzone z gustem i wyczuciem. Ogromne sypialniane łoże, ogromny balkon na którym picie kawy o poranku to sama przyjemność ♥ widok na basen - extra! Okolica spokojna i bezpieczna. Wszystko ogrodzone, zabezpieczone, w bloku winda. Plac zabaw - super miejsce w którym dziecko wykorzysta pokłady energii. I można się naśmiewać, że cieszę się ze zmywarki, mebli na wysokim połysku - ale przebywanie w tak super urządzonym apartamencie to sama przyjemność i zasługuje na same ♥. Ja jako kobieta zwracam uwagę na takie rzeczy - lubimy się otaczać przecież ładnymi rzeczami: D ♥. A morze jak morze - szerokie i głębokie;) plaża duża i czysta:). Mogę śmiało napisać- 'polecam tego allegrowicza ' ♥

10.0
Karolina Kostrzewa , 05-05-2020

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym apartamencie.Bardzo ładne mieszkanie, wszystko co potrzebne jest. Czyściutko. Łazienka super, duży prysznic. Świetna lokalizacja. Blisko do morza, czy sklepów. Zdecydowanie polecamy i na pewno wrócimy tu nie raz! Wypoczęci i zadowoleni pozdrawiają:)

10.0
KONRAD WEGNER, 05-05-2020

Przepiekna okolica. Bajeczne miejsce gdzie czujemy sie jak w domu..Az nie chce nam sie wyjedzac! Bardzo chetnie wracamy i z ute4sknieniem czekamy na wolne terminy. Ustronie to miejsce ciszy, spokoju..Duzo pieknych miejsc .Apartament to bajeczne miejsce! Polecamy bardzo szczerze wszystkim ceniacym luxus i piekne miejsca przyrode.; -)

10.0
Magda Pietryga , 29-07-2020

Świetne miejsce! Apartament położony w bardzo dobrej lokalizacji w bezpiecznej, zadbanej enklawie. Duży plus za basen, będący dla rodzin niewątpliwą atrakcją. Serdecznie polecam to miejsce!

10.0
Elżbieta Grzybek, 17-09-2020

Bardzo ładny apartament w dogodnej lokalizacji (blisko do morza). Miło spędziliśmy tam czas. Polecam:)

10.0
Marta B, 19-09-2020

Przepiękne miejsce, w którym jest wszystko, czego potrzeba - po pierwsze: morze w zasięgu przyjemnego spaceru, dalej: widok na basen, kort tenisowy (gra się fantastycznie!), taras na dachu budynku. w samym mieszkaniu: od otwieracza do wina, przez kilka rodzajów kubków, ekspres przelewowy do kawy na parawanie skończywszy. Obsługa przemiła, w razie pytań i wątpliwości służyła pomocą. Jeśli tylko uda się znaleźć wolny termin, na pewno wrócimy?

9.6
Mateusz Majewski, 04-01-2021

Kompleks położony na skraju miejscowości, niedaleko spokojnego fragmentu plaży. Basen, plac, zabaw, boisko, fitness - wszystko pod ręką i do dyspozycji. Twój kawałek "domu" nad morzem. Kolejny już pobyt zarezerwowaliśmy na 2021.

10.0
Beata , 07-02-2021

Miejsce godne polecenia, szczególnie zimą jeśli ktoś lubi ciszę i spokój oraz długie spacery nad morzem.bez tłumów turystów.

10.0
Paulina Szafrańska, 02-03-2021

Z przyjemnością mogę polecić Apartament Morska Bryza. Położony jest na bezpiecznym i spokojnym osiedlu, niedaleko plaży. Raptem krotki spacer i Bałtyk przed nami. Sam apartament bardzo przyjemny, wszystko zadbane i pachnące. W pełni wyposażona kuchnia, naczyń i sztućców pod dostatkiem. Poza tym dla małych dzieci znajdzie się sporo zabawek, gier i książeczek, co sprawia ze będą miały zajęcie. Z balkonu rozpościera się widok na piękną zieleń oraz basen dostępny oczywiście dla gości. Ja i moja rodzina byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu, przy okazji dziękuję niezwykle miłym właścicielom za gościnę!

9.6
Hanna Wielkopolskie, 12-05-2021

Polecam serdecznie zarówno dla grup znajomych jak i rodzin z dziećmi. Cicho i bezpiecznie. Zaopatrzenie dla najmłodszych oraz tych starszych pociech. Basen. Duży balkon, na którym można przywitać nowy dzień z kubkiem świeżo parzonej kawy. Lokalizacja również pod względem logistycznym pasowała. Pogoda di tego była świetna? Pewnie jeszcze skorzystamy

Pogoda

Pogoda Ustronie Morskie na dziś: 20-06-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 18 28 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 19 23 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 23 31 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 25 32 °C